Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Ben sim only

Ben sim only is een voordelige keuze, waarbij je gebruik kunt maken van het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Ben is een dochteronderneming van deze grote speler binnen de mobiele telefonie, al betaal je er een stuk minder dan bij T-Mobile zelf.

Stel zelf je sim only samen

Bovendien kun je het sim only abonnement van Ben zelf naar wens samenstellen. Wens je gebruik te maken van een maandcontract, dat je per maand op kunt zeggen? Je profiteert optimaal van de flexibiliteit, waardoor je weer op kunt zeggen wanneer je wilt, of je de provider gewoon eens uit kunt proberen. Aan de andere kant kun je gebruik maken van een 2-jarig contract. In dat geval kies je voor de meest voordelige Ben sim only variant. Je betaalt een scherpe prijs per minuut, per SMS en per MB, waardoor dit goed geschikt is voor het moment waarop je er zeker van bent dat je met Ben wilt bellen.

Nummerbehoud en voordelig bellen

Binnen Ben sim only kun je daarnaast rekenen op een aantal aantrekkelijke extra’s. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van gratis nummerbehoud, waardoor het niet nodig is om vrienden en familie op de hoogte te brengen van een nieuw nummer waar je voortaan gebruik van zal maken. In plaats daarvan verandert er eigenlijk niets, behalve het bedrag dat je per maand betaalt. Je kunt met een sim only van Ben immers al bellen vanaf 2 cent per minuut en ook voor dat bedrag een SMS versturen.