Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Hi sim only

Hi sim only werkt betrouwbaar en snel en zorgt er daarmee voor dat je op een voordelige manier gebruik kunt maken van je mobiele telefoon. Dankzij sim only van Hi betaal je niet (verkapt) voor je mobiele telefoon, maar puur voor het gebruik daarvan.

Zeer veel data

Bij Hi sim only kun je rekenen op giga veel data, waardoor je praktisch onbeperkt gebruik kunt maken van het mobiele internet. Sluit een abonnement af met 250MB, 750MB, 1,5GB of 4GB aan data, zodat je altijd wat op kunt zoeken, filmpjes kunt kijken en muziek kunt luisteren. Bovendien kun je er gebruik maken van het zeer snelle 4G netwerk zoals KPN dat heeft uitgerold. Dat betekent dat je met sim only van Hi kunt rekenen op internetsnelheden zoals je dat thuis gewend bent van je wifi-verbinding.

KPN netwerk en studentenkorting

Daarnaast kun je bij Hi sim only rekenen op het betrouwbare netwerk van KPN, aangezien het daar immers een volle dochter van is. Dat betekent dat je door heel Nederland bereik hebt, ook wanneer je gebruik wilt maken van de snelle internetverbindingen. Ben je nog student? Dan krijg je bij Hi een aantrekkelijke korting op het bedrag dat je maandelijks betaalt. Vergelijk de kosten van sim only van Hi met die van andere providers en besluit aan de hand daarvan of je gebruik wenst te maken van deze aanbieder die zich speciaal op jongeren richt.