Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Hollands Nieuwe sim only

Met een Hollands Nieuwe sim only abonnement bel je op een voordelige manier, terwijl je gebruik kunt maken van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Je weet je op die manier verzekerd van een goede verbinding, terwijl je een scherp bedrag per maand betaalt.

Vast tarief binnen en buiten de bundel

Je kunt de bundel bij een Hollands Nieuwe sim only abonnement zelf samenstellen, aan de hand van het aantal belminuten, SMS-berichten en internet MB’s waar je maandelijks gebruik van wenst te maken. Vervolgens betaal je zowel binnen als buiten de bundel een vast tarief voor 1 minuut bellen, 1 SMS of 1 MB aan internetverbruik. Dat betekent dat je buiten je bundel niet langer te maken krijgt met kosten die ineens hard oplopen. In plaats daarvan weet je met een sim only van Hollands Nieuwe precies waar je aan toe bent en kun je de kosten op een eenvoudige manier in de hand houden.

Beltegoed drie maanden geldig en gratis nummerbehoud

Het beltegoed waar je bij een sim only van Hollands Nieuwe gebruik van maakt blijft 3 maanden geldig, waardoor je dit niet iedere maand op hoeft te maken. Stap je over vanaf een andere sim only aansluiting, of een regulier abonnement? Dan kun je gebruik maken van gratis nummerbehoud, waardoor je gewoon kunt blijven bellen met het nummer zoals je dat hebt. Dit maakt sim only van Hollands Nieuwe tot een aantrekkelijke keuze, waarmee je ervoor zorgt dat je op een voordelige manier via een betrouwbaar netwerk kunt bellen.