Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Simpel sim only

Een Simpel sim only abonnement zit op een voordelige manier in elkaar en zorgt ervoor dat je zelf de maximale controle hebt over je kosten. Bovendien kun je al vanaf 4 cent per minuut bellen naar het buitenland en betaal je geen starttarief.

Geen kredietcheck en zelf controle

Iedereen kan een Simpel sim only abonnement afsluiten, aangezien er geen sprake is van een kredietcheck. Waar veel andere providers gegevens opvragen bij het BKR in Tiel om na te gaan of je in aanmerking komt voor een abonnement, doet Simpel dit niet. In plaats daarvan kun je er direct een abonnement afsluiten en op een voordelige manier gaan bellen. Vervolgens heb je met een sim only van Simpel zelf de controle over je kosten, onder andere omdat je online na kunt gaan wat je aan kosten gemaakt hebt en welk deel van je bundel op dat moment nog beschikbaar is.

Nummerbehoud en Plafond voor kinderen

Daarnaast kun je naar een sim only van Simpel overstappen met nummerbehoud, waardoor het niet nodig is om je contacten op de hoogte te brengen van het feit dat je bent overgestapt. Een van de meest handige services van Simpel is het Plafond. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om de belkosten van je kinderen in de hand te houden, zonder dat ze je na het bereiken van dit plafond niet meer kunnen bellen. Is het plafond binnen een Simpel sim only aansluiting bereikt? Dan blijven er altijd 3 nummers bereikbaar, waardoor je kinderen bijvoorbeeld contact met je op kunnen nemen.