Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Simyo sim only

Simyo sim only biedt je snel mobiel internet tot 14,4 Mbps, waar veel andere providers niet aan kunnen tippen. Bovendien kun je gewoon gratis gebruik maken van de klantenservice en heb je de mogelijkheid om een internetbundel tot 2,5GB af te sluiten.

Gratis je bundel aanpassen

Kom je er na een maand achter dat je eigenlijk veel meer of juist minder internet nodig hebt dan je binnen je sim only van Simyo hebt afgesloten, of klopt je belgedrag niet met je inschatting? Geen probleem, je hebt bij Simyo sim only altijd de mogelijkheid om je bundel aan te passen, ook tijdens de looptijd van je contract. Dat betekent dat je optimaal flexibel bent, terwijl je aan de andere kant gebruik kunt maken van het betrouwbare netwerk zoals KPN dat te bieden heeft. Wat dat betreft profiteer je van het beste van twee werelden en kun je bovendien al bellen vanaf maar 2ct per minuut, of voor datzelfde bedrag een SMS versturen.

Altijd inzicht in de kosten

Bij Simyo sim only heb je daarnaast altijd inzicht in de kosten, waardoor je goed bij kunt houden hoeveel je belt, hoeveel berichten je verstuurt en of je nog voldoende MB’s hebt om online even wat op te zoeken. Met name het online inzicht maakt sim only van Simyo tot een interessante optie. Daarnaast kun je er ook met een Blackberry goed terecht en kun je dankzij de gratis klantenservice altijd even contact opnemen wanneer je er zelf niet uitkomt.