Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Telfort sim only

Met een Telfort sim only abonnement kies je voor lage kosten, in combinatie met een hoge betrouwbaarheid. Het is een volwaardige dochter van KPN, waardoor je gebruik kunt maken van het uitstekende netwerk dat de telecomreus heeft aangelegd. Je betaalt hier echter een scherpe prijs per maand voor, anders dan bij KPN zelf.

Geen aansluitkosten en gratis nummerbehoud

Daarnaast is Telfort sim only heel voordelig vanwege het ontbreken van aanvullende kosten, waar je bij veel andere providers onverwachts mee te maken kunt krijgen. Je betaalt bijvoorbeeld €0,- aansluitkosten, wat betekent dat je op een heel voordelige manier over kunt stappen. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis nummerbehoud, waardoor je gewoon met met je huidige nummer kunt blijven bellen. Maak je voortaan gebruik van sim only van Telfort? Dan hoef je vrienden en familie geen nieuw telefoonnummer door te geven, wat het wel zo gemakkelijk maakt om over te stappen.

Na 10 minuten gratis bellen

Verder staat sim only van Telfort natuurlijk bekend om de scherpe tarieven die je er betaalt. Dat geldt voor de kosten per minuut, per SMS en per MB, maar zeker ook voor aanvullende acties waar je gebruik van kunt maken. Wist je bijvoorbeeld dat je na 10 minuten gratis kunt bellen, waardoor vooral de lange gesprekken je ineens veel minder gaan kosten? Telfort sim only zit hierdoor op een voordelige manier in elkaar, vooral wanneer je er van houdt om lang met vrienden, vriendinnen of je familie te bellen en de tijd dan volledig te vergeten.