Goedkoopste-simonly.org

Vergelijk all Sim Only aanbieders

Sim Only Vergelijken

Het is niet eenvoudig om Sim Only aanbieders en abonnementen te vergelijken op de websites van de telecomproviders. Ze tonen ieder verschillende belminuten, MB's en prijzen. De verschillen lijken soms klein, maar uw jaarlijkse besparing loopt al snel op van enkele tientjes tot € 200 voor een soortgelijk Sim Only abonnement! Goedkoopste-simonly.org vergelijkt geheel onafhankelijk alle goedkope Sim Only aanbieders. Selecteer zelf je verbruik in minuten en MB's en de maximale prijs die je voor een abonnement wilt betalen. Het meest voordelige Sim Only abonnement tonen wij automatisch bovenaan in onze vergelijker. Het afsluiten van het abonnement doet u vervolgens eenvoudig en veilig op de website van de aanbieder zelf. Bespaar nu zelf op jouw telefoonkosten!

Welke Sim Only aanbieders kan ik vergelijken?

Goedkoopste-simonly.org vergelijkt alle goedkope Sim Only aanbieders van Nederland. Van Youfone en Simpel tot Ben en Tele2. Maar ook Simyo, Telfort, Hollands Nieuwe en Hi. Kortom alle prijsvechters die rekening houden met de portemonnee van de consument. Dat is de reden wij KPN, T-Mobile en Vodafone buiten onze vergelijking houden. Uiteraard bieden zij ook Sim Only abonnementen, maar kunnen ze niet concurreren met de lage prijzen die de Sim Only aanbieders op Goedkoopste-simonly.org u kunnen bieden. Onze primaire doelstelling is dat u het goedkoopste Sim only abonnement vind dat bij uw wensen past. Zo kunt u op jaarbasis tot wel € 200 per jaar, afhankelijk van uw huidige Sim Only abonnement. Hebt u een abonnement met telefoon dan kan de besparing oplopen tot meer dan € 500 per jaar.

Voordelen Sim Only

Met een Sim Only abonnement betaal je enkel voor je belminuten, smsjes en internet MB's. Heb je nog een toestel of kan je goedkoop een toestel kopen, dan heb je het voordeel dat je niet via je abonnement hoeft te betalen voor je telefoon. Wanneer je een abonnement afsluit en daarbij een telefoon krijgt betaal je relatief veel geld voor je telefoon. Gaat deze kapot en je hebt geen verzekering, dan moet je nog steeds je abonnement doorbetalen, dus ook oor je telefoon. Bij een Sim Only abonnement betaal je enkel voor je gebruik en ben je dus veel voordeliger uit! Zorg er wel voor dat je een simlock vrij toestel hebt.